Mannen met een kleine pig!

Chris (34) is getrouwd, heeft drie kinderen en is het trotse baasje van varkentje Schnitzel (bijna 2).

‘Een varken als huisdier klinkt heel leuk en makkelijk, maar dat is het absoluut niet. nike tn pas cher

 • AIR MORE UPTEMPO
 • asics femme Ze zijn stronteigenwijs, heel intelligent en voor eten doen ze alles. Maglia Kevin Durant

 • Adidas Nmd Donna Bianche
 • Adidas Nmd Verde Uomo
 • lunette de soleil ray ban pas cher Schnitzel vreet desnoods door een muur heen.’

  Chris heeft een intiem moment met Schnitzel
  ‘Mijn vrouw wilde al heel lang een varkentje, al sinds ik haar leerde kennen zei ze dat het haar grote droom was om ‘een varkentje te wassen’. Air Jordan 12 (XII)

 • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
 • Mijn zoontje is allergisch voor alles met haar, en de huid van een varkentje is vergelijkbaar met die van een mens. Dat alles bij elkaar maakte dat we besloten een biggetje uit te kiezen. Canotta Orlando Magic

 • AIR ZOOM PEGASUS 34
 • Nike Cortez Dames Zapatillas Nike Air Max Baratas Schnitzel houdt van zonnen, het is een lui varken. Hogan Outlet Sito Ufficiale Op Facebook zie je vaak alleen maar leuke dingen: varkentjes die aan het rennen en springen zijn, maar dat duurt hier altijd maar dertig seconden, dan wil hij weer plat. We wonen in een rijtjeshuis en als ik met Schnitzel ga wandelen heb ik overal aanspraak. asics gel lyte 5 mujer beige New Balance 1300 mujer Hogan Rebel In het begin zeiden mensen wel eens: ‘Jeetje, dat is wel een hele aparte hond.’ De buurtkatten kijken altijd heel raar naar hem, met een blik van ‘wat IS dat?!’ Hun bek valt nog net niet open. Todd Gurley College Jerseys lunette de soleil ray ban pas cher Ik eet nog gewoon varkensvlees, maar mijn dochter niet: ‘Ik houd van Schnitzel!’ zegt ze dan. Julian Edelman Jersey Nike Air Max 2017 Homme Canotte Detroit Pistons Ik houd ook van Schnitzel, maar ook om te eten, haha.

 • Womens Nike Air Max 2017
 • Nike Air Huarache Men
 • asics buty sklep online polska Adrian Gonzalez Authentic Jersey Adidas NMD Dames

 • New Balance 999 Uomo
 • Elke avond is het vaste prik: dan begint Schnitzel te mokken en te piepen als mijn vrouw en ik samen op de bank zitten. nike air max 1 femme adidas alphabounce hombre Richard Sherman Seattle Seahawks Jersey Robert Griffin III Baylor Jerseys Hij wil er perse tussen liggen, anders wordt hij jaloers. Brooklyn Nets air max pas cher pour homme

 • Nike Air Max 95
 • Fjallraven Kanken 20L We zijn allemaal gek op hem, maar we worden ook wel eens gek van zijn gepiep. new balance 577 damskie New Balance 247 męskie

 • KOBE 11
 • Aan het knorren wen je wel, maar dat piepgeluid is zo schel en hoog dat het pijn doet aan je oren. adidas zx 850 donna

 • Air Max 87 Homme
 • Marqise Lee – USC Trojans Chaussures Asics Homme Als het echt te erg wordt gaan we met een pakje billendoekjes achter hem aan, hij is als de dood voor het gekraak. Maglie Denver Nuggets bestellen schoenen nike air max 2016 goedkoop Toen Schnitzel nog een klein biggetje was had hij allemaal stipjes. Joc Pederson Jersey Marcus Mariota – Oregon Ducks Jerseys

 • Jordan Vente Spizike
 • Nu heeft hij een wildkleur en een mooie, grote hanenkam. adidas Stan Smith scarpe nike air max 1 donna hogan outlet Een tijdje terug zijn we met Schnitzel naar Center Parcs geweest, daar hadden we een tuin aan het water en iedereen die langs kwam dacht dat er een wild zwijn liep. Jordan Shoes On Sale ray ban pas cher Mensen kwamen al aan met broodkorstjes om hem te voeren. Air Jordan 4 Donna Je had de gezichten moeten zien toen ik ‘m riep en Schnitzel hard naar me toe kwam rennen.’

  Jeroen (37) is single, hij werd plotseling alleenstaand ‘vader’ van varken Koteletje (2)

  ‘Een keer was ik ‘s nachts vergeten om Ko in zijn bench te zetten, toen was ‘s ochtends de hele keuken wit. Adidas Superstar Schoenen Dames Joe Flacco Ravens Jerseys asics buty sklep online polska

 • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 33
 • Kootje had een feestje gebouwd met eiwitpoeder, bloem en meel. Inne Buty Adidas Eddie Lacy Packers Jerseys Stond ie daar, met zijn witte snoet en een blik van: ‘Ik heb niets gedaan hoor.’ ‘Mijn ex-vriendin was helemaal gek van varkentjes, daarom heb ik haar Kootje een jaar geleden cadeau gedaan. Asics Gel Lyte 5 Nike Air Force 180 Mid

 • NIKE AIR PEGASUS 92-16
 • Op de Piggywell Ranch was er een nestje met zes varkentjes.

 • Scarpe adidas Ultra Boost
 • Nike Air Max Tavas damskie Jason Pierre-Paul Giants Jerseys Kootje had schattige vlekjes en was net een kleine stuiterbal: hij sprong alle kanten uit. Nike Air Max 2017 Heren Scarpe Nike Store Nike Air Max 2017 Heren wit

 • ADIDAS NMD
 • We waren op slag verliefd. Zapatillas Asics goedkope nike air max schoenen asics gel lyte 3 uomo We waren een gelukkig gezinnetje, maar toen ging het mis. nike air max 2017 grijs Abercrombie Pas Cher

 • nike air huarache dames groen
 • Nike Air Max 2016 Dames Rood Mijn relatie liep stuk, en mijn ex verhuisde naar een appartement. adidas tubular donna Adidas Superstar Heren Kootje kon niet mee, dus hij bleef bij mij. Chaussure Asics Pas Cher Cliff Pennington Jersey Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Ineens was ik een single vader. nike air presto bambini Adidas Superstar Schoenen Dames Air Max Baratas nike air max Op zich hadden we het hartstikke gezellig samen. Het leukste was dat Ko elke avond bij me op de bank kwam liggen knuffelen. asics gel lyte 3 pas cher Adidas buty sklep online Dan kroop hij helemaal tegen me aan en gingen we lekker samen een film kijken.

 • New Balance 996 Donna
 • Golden State Warriors Zo hebben we ook naar ‘Babe’ gekeken, dat vond ie echt heel interessant. Julian Edelman Jersey fjallraven kanken españa Maglia LeBron James

  Jeroen en zijn Koteletje
  Samen road trips maken deden we ook graag. Dan zat Ko op de bijrijdersstoel in mijn oude Jaguar. nike air max ray ban femme pas cher John Elway Jerseys nike air max 1 homme nike air max pas cher Hogan Uomo Prezzi 2017 Mensen keken wel redelijk vreemd op de snelweg. nike air max 2017 pas cher asics donna

 • Denver Nuggets
 • Nike Air Max Femme Womens Air Jordan 3

 • Adidas Nmd Donna Rosa
 • Een keer had ik pech en moest ik naar de garage, dan is het wel bijzonder als er een varken voorin je auto blijkt te zitten. Maglie Cleveland Cavaliers

 • Nike Air Huarache Uomo
 • Air Max 90 Donna Verdi
 • Philadelphia 76ers Todd Gurley Jerseys Alle monteurs wilden met ‘m op de foto. Fjallraven Kanken Sale NO.2 adidas stan smith dziecięce Nike Air Lebron 13 Ep Canotte NBA a Poco Prezzo Danny Amendola Jersey Canotte Basket

 • Asics Gel Lyte 5 Donna Nere
 • Kopen Nike Air Max 2017 Terrelle Pryor – Ohio State Buckeyes Ook gingen we soms samen logeren bij een vriend van me, die een appelboomgaard bij zijn huis heeft. asics gel lyte pas cher baskets noires Asics Lyte Jogger Nike Air Max 2017 Goedkoop Voor Ko was dat een topvakantie, hij vrat de hele boomgaard leeg en kwam moddervet terug. nike air max 2016 blauw Mochilas Kanken Mini adidas gazelle uomo rosse Helaas begonnen de buren over Kootje te klagen.

 • Nike Air Max 2017 Bianche
 • Adidas Pas Cher nike air max 2017 mujer asics italia Hij woonde in de tuin en kreeg niet genoeg aandacht omdat ik zoveel moest werken.

 • ZOOM ALL OUT
 • Als hij wilde laten weten dat hij honger had – de hele dag zo ongeveer – schreeuwde hij de hele buurt bij elkaar.

 • Jordan Vente Spizike
 • Adidas Stan Smith Dames C.J. Wilson Jersey Terrell Davis Jerseys nike buty męskie nike air jordan 12 mujer Het ging echt niet langer, daarom heb hem pas geleden met pijn in mijn hart bij een stel met een vrijstaand huis gebracht. nike air max pas cher Fjallraven Kanken Large

  nike pas cher

 • Air Jordans Vendre
 • Nike Flyknit Donna

 • AIR ZOOM VOMERO 11
 • Hij heeft daar een groot grasveld en ze hebben nog een varkentje, dus ik denk dat hij nu veel gelukkiger is. Nike Kyrie Irving asics gel lyte 3 hombre rojas Bij mij had hij alleen gezelschap van een konijn dat hem steeds in zijn kont beet. Nike Air Max 2017 Dames New Balance 530 hombre nike air max one soldes nike air max 2017 heren grijs Nike Air Max pas chers Ko’s nieuwe baasjes sturen filmpjes en foto’s, en ik ga hem binnenkort opzoeken. asics gel stratus donna

 • Asics Gel Lyte 3 Donna Rosse
 • Fjallraven Kanken Pas Cher Ik hoop dat hij me nog herkent. Scarpe Nike Nike Air Max 2017 Heren blauw Maglia Damian Lillard

 • NIKE AIR ZOOM VOMERO 11
 • nike air max flyknit mujer Ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen voor Ko, maar ik mis hem wel, vooral het samen op de bank zitten kroelen. adidas superstar uomo baskets ASICS Adidas Heren Nike 2017 Pas Cher Het voelt toch een beetje eenzaam zonder hem.’

  Jan (27) heeft samen met vriendin Maaike (23) varkentje James Bacon (2).

  ‘James komt van de Low Creek Ranch, waar ook varkentje Kevin uit ‘Divorce’ vandaan komt. Fjallraven Kanken Kinderen nike air max 90 femme

 • Nike Air Max 90 Nero Uomo
 • Maglia Blake Griffin We hadden eerst een meisje gekozen, dus we hadden al allemaal roze spulletjes gekocht. Avec Asics Adidas Schoenen

 • air max 90 bianco donna
 • ROSHE LD-1000 QS
 • Maar volgens de fokster zou James beter bij ons passen. adidas chaussures homme Dat klopte: het was liefde op het eerste gezicht. Canotta Charlotte Hornets Ik heb zijn naam uitgekozen. Air Max Baratas mochilas kanken baratas Ik houd van James Bond, en dat heb ik ‘vervarkt’.

 • AIR HUARACHE
 • Canotte NBA a Poco Prezzo Inmiddels heeft James een eigen Youtube kanaal, instagram account en Facebookpagina. New Balance 009 hombre Nike Air Huarache En wij doen zijn PR, haha!’ ‘Mijn relatie met James Bacon is echt anders dan die van mijn vriendin. Nike Air Max 2017 Heren rood Als Maaike hem plaagt, pikt James het niet.

 • NIKE AIR MORE UPTEMPO
 • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
 • Canotte Michael Jordan
 • Sac Kanken Bij mij piept hij een beetje, maar bij haar gaat hij grommen. Fjallraven Kanken 20L Air Jordan 8 Donna Boven heb ik mijn ‘man cave’, maar eigenlijk is die van ons allebei. Maglia Jeff Teague Brandon Crawford Jersey Yunel Escobar Jersey

 • ADIDAS ULTRA BOOST Uncaged
 • Nike Air Max 2016 Dames Zwart Als hij me boven hoort rommelen dan dan gaat James met zijn voorpootjes op de trap staan. nike air max nederland Canotte Miami Heat

 • Nike Air Max 2017 Heren grijs
 • Nike Air Force 1 Haut
 • Hij wil dan ook naar boven. Nike Italia Sac À Dos Fjallraven Kanken Gezellig samen, ik achter de computer en hij met zijn rug tegen de kachel. nike air max 2016 dames Air Jordan For Sale nike air max 2016 blauw air max 1 femme New Balance 999 hombre Van tevoren hebben we besloten James zoveel mogelijk overal mee naartoe te nemen.

 • NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34
 • Nike Roshe Run Homme Lunettes de soleil Ray Ban

 • Canotte Michael Jordan
 • Nike Air Max Homme Hij gaat ook gewoon mee naar het strand. adidas zx 500 donna Maglia Larry Bird Canotte Brooklyn Nets adidas y3 hombre A.J. Green Jerseys Hij houdt van pootje baden en wroeten, dus dat vindt hij helemaal geweldig. Cheap Nike shoes UK

 • ROSHE RUN
 • Mijn vriendin smeert hem dan in met factor 50 en vroeger droeg hij ook een zwemvest. adidas yeezy boost mochilas fjallraven kanken baratas Mens Nike Air Max 90 Het was even zoeken naar de juiste maat in verband met James’ dikke speknek, maar uiteindelijk hebben we er een gevonden waar we hem met wat moeite in konden frommelen. Nike Air Max 2017 Goedkoop

 • EQT SUPPORT ADV
 • AIR ZOOM PEGASUS 34
 • Jan en James Bacon: “Ik houd van James Bond, en dat heb ik vervarkt”
  James is een minivarken, maar dat ‘mini’ is relatief. kobe 11 pas cher Canotta Denver Nuggets Fjallraven Kanken Air Max 90 Dames Een minivarken is klein in vergelijking met een industrievarken, maar het zogeheten ‘teacup’ varkentje is een mythe. fjallraven kanken mochilas

 • Nike Air Force 1 Mid
 • Qua formaat moet je meer denken aan een golden retriever, James is een spierbonk met flinterdunne pootjes. Maglie Minnesota Timberwolves nike air max chaussures New Balance 515 damskie Toen we hem kregen was hij zo groot als mijn onderarm, maar inmiddels doet het wel pijn als het op mijn benen komt liggen. Kenley Jansen Authentic Jersey Roshe Run Femme Pas Cher Joe Panik Jersey nike air max 2016 goedkoop De bloedtoevoer wordt al redelijk afgeknepen, dus het zal niet lang meer duren voor hij alleen nog tegen me aan mag liggen, in plaats van bovenop. air max pas cher New Balance 998 hombre Nike Air Max Tavas damskie Een varkentje houden is intensief, mensen moeten zich daar niet in vergissen.

 • Nike Free Rn Flyknit Dames
 • Nike Schoenen Goedkoop

 • Adidas Superstar Uomo
 • Ze blijven proberen om hogerop de ladder te komen. nike air max 2016 goedkope

 • Canotte Michael Jordan
 • bestellen schoenen nike air max 2016 goedkoop new balance 373 bleu orange

 • Nike Air Max 2017 Heren grijs
 • Air Jordan Future Je moet als het ware continue op je hoede zijn, want als je even wat zwakker bent maken ze daar direct misbruik van. Stanford Cardinal Straffen doen we non verbaal.

 • NIKE LUNARGLIDE 8
 • Canotta Los Angeles Clippers asics gel kinsei 5 mujer Als James straf krijgt moet hij in zijn bench, die fungeert als een soort ‘naughty chair’, totdat hij zich weer gedraagt. LeGarrette Blount Jersey Air Jordan 12 Retro Nike Air Max 2016 Dames Roze Toch kan ik niet echt goed boos op hem worden, al snapt hij het donders goed wanneer hij iets doet wat niet mag.

 • ROSHE ONE
 • Laatst hoorden we hem aan de kast rommelen en daarna het geluid van de la die openging.

 • Adidas Nmd Uomo
 • Maglie Detroit Pistons Eddie George Titans Jerseys Asics Pas Cher Toen ik gingen kijken zei ik: ‘Zeg, Bacon, doe die la eens dicht!’ James schrok zich rot. Zijn ogen werden heel wijd en hij deed snel de la weer dicht met zijn neus.